Росіяни атакують шаленими темпами: що відбувається у Костянтинівці під Покровськом

У Костянтинівці присутні українські десантники

Росіяни намагаються прорватися до села Костянтинівка Покровського району Донецької області. Бої ще продовжуються. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє моніторинговий проект Deep State.

Аналітики відслідковують актуальну ситуацію на фронті, у Костянтинівці продовжує діяти українська десантура, хоч ворог тисне дуже сильно.

"З'явилося відео, як к*цапи принесли прапор на західні околиці. Ця акція закінчилася для них не дуже приємно, але медійний ефект великий вийшов. Хоча такими темпами село утримати довго буде нереально, на жаль", - зазначили аналітики.

Зазначимо, також аналітики Deep State повідомляли, що російські загарбницькі війська намагаються атакувати місто Вугледар Донецької області з флангів.

Аналітики відстежують актуальну ситуацію на фронті. У повідомленні йдеться, що останніми днями ворог активізувався на двох ділянках Вугледарського напрямку – на захід від Павлівки та біля Водяного.

"Мета цієї акції зрозуміла - обійти Вугледар і взяти його в кільце, тому що кількість невдалих спроб ворога штурмувати у фронт вимірюється вже сотнями разів", - пишуть аналітики.

Росіяни мети не досягли, але мають частковий успіх. Особисті бойові завдання росіян у тому районі уточнюються.

Читайте також на порталі "Коментарі" - військовий аналітик Олександр Коваленко повідомив, що на Покровському напрямку російські війська досягли критичного рубежу, де можна зупинити їхнє просування — залізничну лінію в Новогродівці. У своєму Telegram-каналі він зазначає, що наступним кроком окупантів можуть стати терикони шахти "Новогродівська", від яких до Покровська залишається лише 10 кілометрів прямою.