Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни анонсували "курортний сезон" на Азовському морі: Федоров пояснив цинічну мету Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни анонсували "курортний сезон" на Азовському морі: Федоров пояснив цинічну мету Путіна

Російські окупанти хочуть використовувати цивільних на окупованих територіях, як щит, проти ударів українських сил.

13 травня 2024, 16:16
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російські окупанти заявили, що на Азовському морі розпочався "курортний сезон". Очільник Запорізької ОВА Іван Федоров пояснив, як росіяни хочуть використати цивільних у війні в Україні.

Росіяни анонсували "курортний сезон" на Азовському морі: Федоров пояснив цинічну мету Путіна

Росіяни хочуть прикриватись цивільними поблизу Азовського моря. Фото з відкритих джерел

Іван Федоров в ефірі телемарафону прокоментував заяви російських окупантів про анонс "курортного сезону" на тимчасово окупованих українських територіях.

"Про жодний курортний сезон не йдеться. Це вони роблять для того, щоб використати свою стандартну практику живого щита", — сказав Федоров.

Голова Запорізької ОВА нагадав, що росіяни й далі практикують та розташовують свої військові бази в живих кварталах, дитсадках, лікарнях та школах, аби прикриватись цивільними.

За словами Івана Федорова, росіяни вже розмістили свої військові сили, склади, тренувальні бази, військову техніку та боєприпаси на узбережжі Азовського моря та Молочного лиману.

"Саме тому ворог буде намагатися завозити примусово туди відпочивальників начебто через профсоюзи, які будуть робити такий живий щит для їхніх військових баз", — наголосив Федоров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни змогли прорватись далі в Україні та захопити нові українські території, зокрема окупували три населені пункти в Харківській області.

Також "Коментарі" писали про опитування серед українських біженців, яке показало, чи вірять вони в те, що Україна переможе у війні проти Росії. Виявилось, що значна кількість українських біженців закінчення війни бачить на користь України. Однак, 6% біженців з України вважають, що перемогу у війні здобуде Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини