Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни активно готуються змінювати ситуацію на свою користь. Що про це свідчить
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни активно готуються змінювати ситуацію на свою користь. Що про це свідчить

Росіяни роблять кроки, які свідчать про те, що вони активно готуються до того, щоб змінити ситуацію на свою користь, вважає колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Серед цих кроків, наприклад, підготовка до мобілізації

15 березня 2024, 17:26
Поділіться публікацією:

Під авіаційними ударами та артилерійським вогнем загарбників зараз знаходяться всі області вздовж кордону з РФ та тимчасово окупованими територіями, відзначила Ганна Маляр.

Росіяни активно готуються змінювати ситуацію на свою користь. Що про це свідчить

Ганна Маляр

За її інформацією, на північному кордоні ворог зберігає військову присутність, здійснює диверсії, щоб не допустити переміщення звідти наших військ в інші регіони.  На сході триває наступ з динамікою, яку вони підтримують вже не менше року. Тобто одночасно наступ відбувається по декількох напрямках, розподілених вздовж всього східного кордону.

Інтенсивність наступу на напрямках різна, відзначає Маляр, бо Сили оборони потужно знищують їх особовий склад і техніку. Тому російські загарбники беруть паузи для відновлення.

Наприклад, минулої доби на Куп’янському напрямку наступальних дій ворог не проводив. А от на Лиманському, Бахмутському, Новопавлівському, Оріхівському продовжуються ворожі атаки з метою прорвати нашу оборону.  При цьому, додала Маляр, найбільше зусиль росіяни зараз концентрують на Авдіївському напрямку.

"Але ми бачимо зараз тенденцію до збільшення використання ракет. Переважно цілями ворога є інфраструктурні об‘єкти, знищення яких, за розрахунками ворога, повинно ослабити наші спроможності у різних сферах.  Б‘ють і по цивільним помешканням з метою залякати та деморалізувати нас",
— підкреслила Маляр.

За її словами, ворог не змінив свою основну мету — захоплення всієї України. Про це свідчать кілька речей. Наприклад, підготовка до мобілізації. Окрім того, загарбники продовжують нарощувати потужності оборонного виробництва, а російський диктатор Володимир Путін знову використовує публічно ядерну риторику в перемішку з сигналами про перемовини.

Також додала Маляр, кремлівський диктатор публічно обіцяв військові перемоги після його виборів . І ще, російська пропаганда збільшила кількість дискредитації та фейків щодо нашого військового керівництва.

"Тобто, росіяни активно готуються змінювати ситуацію на свою користь",
— підсумувала Маляр.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 15 березня ворог завдав масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі Одеси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 березня 2024, 18:00

Зате всі установи: центри прийняття рішень - безпечні.


Новини