Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія знову вивела в Чорне море ракетоносій із "Калібрами": чи є загроза ракетного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія знову вивела в Чорне море ракетоносій із "Калібрами": чи є загроза ракетного удару

Після відносного затишшя Росія знову може влаштувати ракетний терор.

25 лютого 2023, 13:05
Поділіться публікацією:

Російські загарбники вивели в Чорне море корабель із "Калібрами", востаннє такий був у морі 5 днів тому. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівник об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Росія знову вивела в Чорне море ракетоносій із "Калібрами": чи є загроза ракетного удару

Корабель. Фото: GETTYIMAGES

"Вчора ввечері додався ракетоносій, ситуація залишається досить стабільною. Зараз у Чорному морі 9 кораблів, вони відучора збільшили корабельне угруповання вдвічі. Це може свідчити про підготовку подальшого розширення корабельного угруповання. За фактом один ракетоносій, фрегат, споряджений вісьмома ракетами типу "Калібр" напоготові", – зазначила Наталія Гуменюк.

Варто зазначити, за даними ВМС, останні 4 дні у Чорному морі не було жодного ракетоносія.                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — Китай заблокував комюніке саміту G20 із засудженням вторгнення Росії до України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Володимир Зеленський провів 24 лютого, у день роковин повномасштабного вторгнення армії РФ на територію України, велику прес-конференцію (тривала близько двох з половиною годин) для українських та західних журналістів. Звичайно, основними були питання війни та пошуків світу. Як оцінюєте меседжі, що прозвучали, і саму конференцію? Які місця здалися сильними, які навпаки? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – санкції та ще більше зброї для України: Дмитро Кулеба розповів про підсумки зустрічі з міністрами G7.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини