Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія зазнає приголомшливих втрат у війні проти України: Остін назвав цифри
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія зазнає приголомшливих втрат у війні проти України: Остін назвав цифри

Росія вже втратила близько 315 тисяч вбитих і поранених солдатів, а також витратила понад 200 млрд доларів на війну

19 березня 2024, 14:04
Поділіться публікацією:

Країна-агресор зазнає великих втрат у веденні загарбницької війни проти України. Як передає портал "Коментарі", про це міністр оборони США Ллойд Остін заявив на початку засідання Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн-20), яке проходить на авіабазі в Німеччині.

Росія зазнає приголомшливих втрат у війні проти України: Остін назвав цифри

Ллойд Остін. Фото: з відкритих джерел

"Понад два роки українські сили ведуть боротьбу з путінською агресією з непокорою і майстерністю. Росія заплатила приголомшливу ціну за імперські мрії Путіна. Щонайменше 315 тисяч російських солдатів було вбито або поранено з початку вторгнення Путіна в лютому 2022 року", — сказав О.С.

За його словами, Росія витратила до 211 мільярдів доларів на оснащення військ, розгортання та обслуговування військової техніки з метою ведення імперської війни проти України.

"Вибрана Путіним війна коштуватиме Росії 1,3 трильйони доларів в очікуваному економічному зростанні до 2026 року", — додав Остін.

При цьому, як зазначив глава Пентагону, українські захисники продовжують підривати військові здібності Кремля.

"Україна потопила, знищила або пошкодила близько 20 середніх та великих російських військово-морських суден. І Україна продовжує збивати російські військові літаки", — зазначив міністр оборони США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чергові перевибори російського диктатора завершилися фантастичними результатами. Путіну намалювали рекордні 87% підтримки. А сам він пообіцяв, що під час свого нового президентського терміну продовжуватиме війну проти України, на території якої намагатиметься створити "санітарну зону". Про що говорять підсумки псевдовиборів та нові путінські заяви? Як ситуація у ракурсі російсько-української війни може розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини