Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія завдала ракетного удару по Харківщині: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія завдала ракетного удару по Харківщині: подробиці

Російська ракета влучила у термінал "Нової пошти" у Харківській області – є загиблі.

22 жовтня 2023, 08:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ввечері 21 жовтня росіяни завдали ракетного удару по Харківській області. Снаряд влучив у термінал "Нової пошти". Спочатку президент Володимир Зеленський повідомив про 6 загиблих та 13 поранених, однак вранці 22 жовтня кількість постраждалих збільшилась.

Росія завдала ракетного удару по Харківщині: подробиці

Удар по "Новій пошті" в Харківській області. Фото з відкритих джерел

Голова Харківської ОВА Олега Синєгубова підтвердив, що під час ракетного удару по "Новій пошті" загинуло 6 людей. Однак кількість постраждалих збільшилась до 14 осіб. Усі вони є працівниками "Нової пошти" віком від 19 до 42 років. Серед поранених 7 людей перебувають у важкому стані, а інші 7 – у середньому. За попередніми даними ракета, яка завдала удару була С-300.

Президент України відреагував на ракетний удар по "Новій пошті" на Харківщині. Володимир Зеленський закликав збільшити тиск на Росію та протистояти терору, який здійснює Москва.

"Росії нічого не вдасться досягти терором і вбивствами. Кінець для всіх терористів один: відповідальність за скоєне", — заявив Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки України встановила навідників через яких Росія завдала удару по селу Гроза Харківської області. Ними виявились місцеві мешканці, що співпрацювали з окупантами, а після деокупації регіону втекли до Росії. Зрадники збирали інформацію у своїх знайомих через соцмережі, розпитуючи про перебування та переміщення військових.

Також "Коментарі" писав про експертів в галузі нейробіології, психіатрії та людської поведінки, які розповіли, чи може Путін бути справжнім психопатом. За їх висновками президент Росії, ймовірно таким і є.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини