Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія відправляє в Україну стару військову техніку з найвіддаленіших регіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відправляє в Україну стару військову техніку з найвіддаленіших регіонів

Росія проводить відповідні заходи по всій території країни, включаючи найвіддаленіші регіони

30 червня 2022, 23:20
Поділіться публікацією:

 РФ вишукує із  резервів  та направляє до України військову техніку, що була у  віддалених регіонах  країни. Про це  на брифінгу проінформував  прессекретар  вітчизняного оборонного відомства  Олександр Мотузяник.

Росія відправляє в Україну стару військову техніку з найвіддаленіших регіонів

Росія відправляє техніку з найвіддаленіших регіонів (фото з відкритих джерел)

Як він зазначив, аби поповнити поточні  втрати  в бойовій техніці, РФ  розконсервовує зі зберігання необхідну  військову техніку, що була у віддалених  російських регіонах.

"За даними Головного управління розвідки, від початку квітня цього року, по всій території Росії, включаючи Калінінградську область та острів Сахалін, проводяться заходи зі зняття із зберігання, відновлення, підготовки до відправки до районів оперативного призначення, а також подальшого застосування військової техніки", — зазначив  речник оборонного Міністерства.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Генштабі розповіли, куди росіяни стягнули "Іскандери" та "Панцирі"На білорусько-українському кордоні знову неспокійно. Окупанти розуміють, що не можуть досягти перемоги у битві за Донбас, тому намагаються атакувати Україну зі всіх сторін. Так загарбники підтягнули до самого кордону Білорусі та України свої війська з ОТРК "Іскандер-М", зенітно-гарматними комплексами "Панцирь-С1", зенітними ракетними системами С-400 та літаками оперативно-тактичної авіації. На Сіверському напрямку ворог продовжує забезпечувати посилену охорону ділянки українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях. З метою демонстрації присутності у прикордонних районах діють окремі підрозділи противника, які здійснюють обстріли цивільної інфраструктури населених пунктів Чернігівської та Сумської областей України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини