Росія вдарила ракетою по Київщині: вбито маленьку дитину та її батька

Після ракетного удару Росії по Київській області працівники ДСНС виявили серед уламків будинку загиблу дитину та її батька.

В ніч на 11 серпня Росія здійснила ракетний удар по Київщині. Уламки ракет впали на приватні будинки вбивши 4-річну дитину та її батька. Також постраждало ще кілька людей, зокрема 13-річна дитина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на пресслужбу ДСНС.

У ДСНС повідомило про трагічний випадок у якому загинула маленька дитина. Росіяни, атакувавши Київську область ракетами, вбили малолітнього сина та його батька.

"Троє людей тяжко травмовано, серед яких 13-річна дитина. Ще двоє: 35-річний чоловік та його 4-річний син — опинилися під завалами будівлі. На жаль, під час пошуково-рятувальних робіт їх знайшли загиблими", - повідомили в ДСНС.


Працівники ДСНС проводять пошуково-рятувальні роботи після російського ракетного удару

На інцидент відреагував керівник Офісу президента Андрій Єрмак, який розповів, як зупинити вбивство мирних громадян України, яких постійно атакує Росія.

"росія продовжує вбивати людей. Україна ж знищує воєнні об‘єкти ворога. Щоб припинити вбивство цивільних українців, потрібно позбавити росію можливостей вбивати. Необхідно знищити її воєнну інфраструктуру, оскільки інших аргументів ворог не сприймає", - сказав Єрмак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про ракетний удар по Костянтинівці, де серед жертв російської атаки ідентифікували двох дітей. В Офісі генерального прокурора України розповіли про смерть двох дівчаток 9 та 11 років.

Також "Коментарі" писали про першу дитячу жертву серед пацієнтів лікарні Охматдит після ракетного удару Росії.