Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія "узаконить" в окупації пропаганду серед дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія "узаконить" в окупації пропаганду серед дітей

РФ нав'язує свою пропаганду українським дітям

12 липня 2024, 00:15
Поділіться публікацією:

Росіяни особливу увагу приділяють знищенню самоідентичності місцевого населення на тимчасово окупованих територіях.

Росія "узаконить" в окупації пропаганду серед дітей

Росіяни посилюють пропаганду в окупації. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, заперечуючи існування української нації, на лівому березі тимчасово окупованої Херсонщини загарбники підготували так званий законопроєкт "про патріотичне виховання". "Документ" передбачає обов’язкову участь школярів всіх рівнів у кремлівських рухах на кшталт "Комсомолу".

Таким чином, відзначає Центр спротиву, ворог планує наростити "промивання мізків" українських дітей з метою підготовки їх в якості яничар до наступних загарбницьких війн.

Зазначається, що автори так званого законопроєкту не приховують, що він буде побудований на нацистських ідеях переваги російської нації та антизахідній риториці. Автори "документу" мають на меті виховувати в українських дітей ненависть до своєї нації та її партнерів. При цьому особливу увагу окупанти планують приділяти мілітаризації підлітків.

За даними Центру спротиву, за розробку так званого законопроєкту відповідальна місцева окупаційна адміністрація та молодіжні організації з РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях України Кремль дав вказівку просувати по кар’єрній драбині етнічних росіян. Як повідомляє Центр національного спротиву, йдеться про керівників департаментів в окупаційній адміністрації та очільників шкіл, дитсадків та інших комунальних установ. Причина в тому, що ворог не довіряє навіть лояльним українцям. Наразі ФСБ перевіряє кількість родичів, яких мають зрадники у вільній Україні, ступінь їх близькості та чи підтримують вони зв’язок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини