Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія розставила на фронті загадкові об’єкти: українські військові не розуміють, що це
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія розставила на фронті загадкові об’єкти: українські військові не розуміють, що це

Українські військові та аналітики не можуть ідентифікувати техніку, яку помітили на одному з полів поблизу фронту в Україні.

25 червня 2024, 16:15 comments4067
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережу потрапили фотографії з фронту, які привернули увагу військових та аналітиків. Російські військові побудували загадкові об’єкти роль яких ніхто не може пояснити, проте експерти залишають здогадки про ці пристрої.

Росія розставила на фронті загадкові об’єкти: українські військові не розуміють, що це

Неідентифікована техніка на фронті. Фото з відкритих джерел

На зображені показано 16 сферичних об’єктів, які виставлені в рядок на одному з українських полів. Крім того, на фото стоїть автомобіля на якому також встановлені кілька незрозумілих об’єктів.

Український фахівець у галузі військових радіотехнологій та військовий Сергій Бескрестнов, заявив, що не може ідентифікувати дивні предмети, які створили росіяни.

"Здавалося, я вже знаю все, що є у противника з технологічних рішень. Хоча б визначаю призначення виробу та пріоритет на знищення. І ось мене ставлять у глухий кут, набір якихось напівсфер, які розставлені в ряд", — пише військовий.

Бескрестнов пояснює, що ці пристрої не схожі на РЕБ або акустичні датчики контрбатареї. Покладаючись на свій досвід український фахівець вважає, що це можуть бути надувні муляжі, які спеціально виставила російська армія.

"Не буде противник нічого важливого розставляти у чистому полі біля фронту. Це одразу побачать наші БПЛА та знищать. І ворог це знає. Якщо пояснення немає, думаю це швидше за все макет", — вважає Бескрестнов.

Військові експерти з ресурсу The WarZone припускають, що на фото зображена сільськогосподарська техніка. Вони це пояснюють тим, що на доглянутому полі немає слідів гусениць чи іншої військової техніки, яку можна було б побачити на лінії фронту. Аналітики також вказують, що невідомо, коли та де було зроблено фото з загадковими об’єктами, яке привернуло увагу експертів та військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо, скільки військової техніки втратила Росія у наступі на Харківську область.

Також "Коментарі" писали про заяву Шойгу, який повідомив про новітню зброю, яка надійде до російської армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

25 червня 2024, 15:59

тюкни дроном и узнаешь..раша параша и не такое делает из говна и палок.


Новини