Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія просувається біля ще одного важливого міста та може скоро його захопити: повідомляють важкі бої
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія просувається біля ще одного важливого міста та може скоро його захопити: повідомляють важкі бої

Аналітики повідомляють, що найближчим часом РФ може окупувати Нью-Йорк

6 серпня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

Російська армія просувається в напрямку Нью-Йорка Донецької області. Аналітики повідомляють про погіршення тактичної обстановки у населеному пункті, що може призвести до його втрати найближчим часом. Про це свідчить мапа DeepState.

Росія просувається біля ще одного важливого міста та може скоро його захопити: повідомляють важкі бої

Росія просувається у Нью-Йорку (фото: DeepState)

"В мережі з'явилися кадри підняття російського прапора над навчальним корпусом Нью-Йоркської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 38, що розташована в північно-західній частині селища. На жаль, ці кадри свідчать про погіршення тактичної обстановки у населеному пункті", – зазначають аналітики.

Водночас російський пропагандист Володимир Соловйов заявив про повне взяття Нью-Йорка російськими окупантами через вивішений прапор на школі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ штурмує ще одне місто з флангів Російські війська намагаються прорвати оборону в мікрорайоні Канал у місті Часів Яр, що в Донецькій області. Українські захисники стримують цей наступ, не дозволяючи окупантам просунутися далі. Про це повідомив речник Національної гвардії України Руслан Музичук під час телемарафону. 

За його словами, активність окупантів спостерігається не лише в районі Часового Яру, а й південніше, зокрема в районах Кліщіївки та Андріївки.

Нагадаємо, що до якого міста РФ стягнула найбільше "м'яса" і яка є небезпека. На Покровському напрямку зосереджено найбільше угруповання військ РФ, яке складається з двох груп військ. Про це повідомив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі телеканалу Еспресо.

За його словами, населені пункти Новогродівка та Гродівка є перешкодою для окупантів на шляху до Покровська та Мирнограда. Він додав, що серед завдань окупантів на цьому напрямку є формування флангів. Росіяни намагаються вийти на лівий берег річки Вовча.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини