Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія продовжує зазнавати невдач і не досягає поставлених цілей — Марк Міллі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія продовжує зазнавати невдач і не досягає поставлених цілей — Марк Міллі

Генерал Марк Міллі підбив підсумки зустрічі Контактної групи оборони України у форматі «Рамштайн»

21 квітня 2023, 21:45
Поділіться публікацією:

Про це сказав Голова Комітету начальників штабів Збройних сил США генерал Марк Міллі на пресконференції за підсумками зустрічі Контактної групи оборони України у форматі "Рамштайн" в Німеччині, пишуть Коментарі". Він зазначив, що попри те, що Росія посилює обстріли великих і малих міст України і українські військові зазнають втрат, сама РФ продовжує платити високу ціну за свій вибір розпочати неспровоковану війну проти України.

Росія продовжує зазнавати невдач і не досягає поставлених цілей — Марк Міллі

Марк Міллі каже, що Росія очевидно програє на всіх фронтах

"На відміну від українських військ, які мають високу мотивацію боротися за свою країну, боротися за свою свободу, демократію і свій спосіб життя, росіянам бракує волі й лідерства", —  сказав Марк Міллі.

Він зазначив, що не є ефективною і призовна кампанія, яку оголосила РФ.

"Наразі Росія вдалася до посилення призовного законодавства, оскільки вони втягують своїх громадян у хаос війни, але поки це було досить неефективно. Минулого року поспішні рішення призвели до серйозних втрат, коли тисячі людей покинули свою країну, намагаючись уникнути відправки на війну. Крім того, Росія продовжує зазнавати невдач і не досягає поставлених цілей.  Вони не змогли зламати ні український уряд, ні НАТО. Насправді вони зробили якраз навпаки – народ України стоїть, він ще більш вмотивований і сміливий. І НАТО ніколи не було сильнішим Альянсом. І,  про що вже неодноразово казали і  Президент Байден, і Міністр оборони США Ллойд Остін –  Сполучені Штати залишатимуться відданими підтримці України стільки, скільки це буде потрібно", —  запевнив Марк Міллі.

Читайте також на сайті "Коментарі" – у НАТО готові перейти "червоні лінії" заради України, — російський опозиціонер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини