Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія продовжує ядерний шантаж: яка українська АЕС опинилася під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія продовжує ядерний шантаж: яка українська АЕС опинилася під загрозою

Скільки ударних дронів вдалося знищити Повітряним силам ЗСУ

сьогодні, 12:01
Поділіться публікацією:

Вдруге за останні дні поблизу Хмельницької АЕС під час повітряної атаки був зафіксований проліт ворожого ударного дрона. Про це розповів голова Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, повідомляє портал "Коментарі".

Росія продовжує ядерний шантаж: яка українська АЕС опинилася під загрозою

Ілюстративне фото

"Сьогодні (20 вересня, — ред.), під час нічної атаки, був зафіксований проліт російського ударного БПЛА типу "Шахед" у безпосередній близькості до ХАЕС", — повідомив голова ХОВА.

За словами Сергія Тюріна, Росія продовжує ядерний шантаж, направляючи ракети та дрони в бік українських АЕС. "Сьогоднішній інцидент з "Шахедом" біля ХАЕС — чергове підтвердження", — констатував Тюрін.

За даними Повітряних сил ЗС України, у ніч на 20 вересня 2024 року російські війська атакували територію України 70-ма ударними БпЛА типу Shahed (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ, Курськ, Єйськ – РФ).

“До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України”, — йдеться у повідомленні.

У результаті протиповітряного бою збито 61 ударний БпЛА, дев’ять ворожих безпілотників було локаційно втрачено у кількох регіонах України (інформація про постраждалих чи руйнування не надходила).

“Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях”, — повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія, ймовірно, готується до масованого обстрілу території України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини