Росія продовжує видавлювати жителів із Покровська: на які кроки пішли окупанти

Влада закликає жителів Покровська евакуюватися, бо через бойові дії ситуація стає дедалі складнішою

Внаслідок обстрілів країни-агресора перебито водопостачання до Покровська Донецької області. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у Телеграм.

Через бої зупинено роботу модульної фільтрувальної станції, завдяки якій останнім часом Покровськ отримував воду. Відновити її роботу зараз неможливо, заявив Філашкін.

Глава ОВА наголосив, що продовжується робота над вирішенням цієї проблеми – зокрема, вже зараз у Покровській громаді за рахунок місцевого бюджету пробурили 75 свердловин загального користування, за рахунок ОСББ – 250 свердловин біля багатоповерхівок.

Також організовано підвезення питної води та з'явилося вісім настанов зворотного осмосу, з яких люди можуть набирати воду безкоштовно.

"Ситуація складна і найближчим часом краще не стане. Тому я ще раз закликаю: евакуюйтесь!" – додав Вадим Філашкін.

Також в ОВА повідомляють, що росіяни зруйнували міст між Покровськом та Мирноградом. Через це цивільні, які залишаються у місті, виявляються у дуже складному становищі. Евакуація стає скрутною. Загалом ситуація у місті з кожним днем дедалі більше погіршується.

Читайте також на порталі "Коментарі" - чи справді Україна за крок від втрати Покровська: Пентагон зробив заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що буде, якщо Росія захопить Покровськ: у Третьій штурмовій назвали сценарії, що насторожують.