Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія продовжує перекидати в порт Маріуполя техніку та живу силу
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія продовжує перекидати в порт Маріуполя техніку та живу силу

З кожним днем ворог перекидає все більше живої сили та техніки до Маріуполя

6 лютого 2023, 11:32 comments1314
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують перекидати у тимчасово захоплений Маріуполь живу силу та техніку. Зокрема, зброю переміщують до порту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на радника мера Маріуполя Петра Андрющенка в Telegram.

Росія продовжує перекидати в порт Маріуполя техніку та живу силу

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Петро Андрющенко наголосив. окупанти використовують порт для накопичення військової сили. Вночі зафіксовано пересування до порту Маріуполя 8 одиниць реактивних систем залпового вогню, 2 системи ППО типу С-300. Також до порту направили 6 автобусів із солдатами та 6 вантажівок із боєкомплектами.

"Маріуполь продовжують накачувати окупантами", — підсумував Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рішення про відставку Олексія Резнікова з посади міністра оборони України, чутки про що активізувалися після низки скандалів у МО, підтвердилися. За словами голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давида Арахамії, логіка війни диктує, що силові відомства на цьому етапі мають очолити не політики, а кадрові силовики. Тому Резнікова мають намір зробити міністром із питань стратегічних галузей промисловості, а на його місце призначити керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони (МО) Кирила Буданова. У планах – призначити повноцінними (без в.о.) керівниками СБУ Василя Малюка, а – Ігоря Клименка. Як оцінюєте майбутні кадрові зміни? Чому відбуваються саме зараз? Який шанс, що кандидатури пройдуть через Раду? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони Білорусі заявили про початок нових навчань із РФ. Йдеться про "штабні тренування", в рамках яких плануватимуть "застосування військ" двох країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини