Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія почала готувати військові аеродроми до можливих атак: ЗМІ розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія почала готувати військові аеродроми до можливих атак: ЗМІ розкрили подробиці

У різних регіонах РФ вже провели військові навчання

15 лютого 2024, 12:10
Поділіться публікацією:

Росія почала готувати свої військові аеродроми до можливих ударів. У різних регіонах РФ провели навчання. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Moscow Times.

Росія почала готувати військові аеродроми до можливих атак: ЗМІ розкрили подробиці

Військові аеродроми РФ. Фото: із відкритих джерел

У матеріалі йдеться про те, що Міноборони РФ перевірило військові аеродроми на стійкість до масованих ударів. У ході навчань спецпідрозділу російських військ відпрацювали відновлення злітно-посадкових смуг та місць стоянки літаків.                                       

Видання зазначає, що навчання проходили одразу у кількох регіонах, у тому числі на західному та південному напрямках. До навчань залучали інженерно-саперні підрозділи, які ліквідували вирви та відбудовували капоніри для захисту літаків від уламків.

Журналісти з посиланням на військового експерта зазначають, що аеродромна служба РФ має підрозділи, які мають оперативно відновлювати злітно-посадкову смугу, а у разі пожежі виводить авіаційну техніку. Більше того, такі навчання мають проводитись регулярно.

Експерт зазначає, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну російські аеродроми неодноразово атакували безпілотники, а в майбутньому, як вважає експерт, Росія може мати справу з НАТО.    

Зазначимо, що Сили оборони України систематично атакують військові аеродроми на території РФ, а також на тимчасово окупованих територіях України. Мета кожної з таких атак – завдати максимальних пошкоджень російській ворожій авіації.    

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін виправдав дії Гітлера, видавши цинічну причину початку Другої світової війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини