Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія планує операцію під фальшивим прапором – ISW
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія планує операцію під фальшивим прапором – ISW

Російська Федерація може здійснити операцію під фальшивим прапором аби втягнути Білорусь в активну фазу війни проти України.

24 лютого 2023, 13:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американські аналітики з Інституту вивчення війни вважають, що Кремль планує здійснити операцію під фальшивим прапором. Метою таких дій є залучення Білорусі у війну з Україною. Про це повідомляє портал "Коментарі"з посиланням на ISW.

Росія планує операцію під фальшивим прапором – ISW

Росія планує залучити Білорусь в активну фазу війни. Фото з відкритих джерел

Українські військові 23 лютого попереджали, що колони російських військових без розпізнавальних знаків, проте вдягнені в форму подібну до ЗСУ Просуваються поряд з Чернігівською областю, яка межує як з Росією, так і з Білоруссю. Таким чином існує загроза, що Кремль використає тактику фальшивого прапора, це операція, яка проводиться з метою приховати нападників, уникнути відповідальності,  а атаці звинуватити іншу сторону.

"Схоже, що Кремль створює умови для проведення операцій під фальшивим прапором на міжнародному кордоні Чернігівської області", — зазначають військові аналітики ISW.

Це збігається з твердженнями президента Білорусі Олександра Лукашенка, який 16 лютого заявляв, що його країна може розпочати активну війну тільки в разі нападу. ISW оцінює можливість нападу з Білорусі невеликою, проте вважає, що такими діями Росія тримає українську армію в напрузі, змушуючи частину військових залишати на півночі країни і таким чином послаблюється схід, де тривають активні військові дії. Інститут вивчення війни повідомляє, що подібні дії Кремль може використати і в Придністров’ї для дестабілізації ситуації. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Молдови відповів на плани Кремля захопити Кишинів.

Також "Коментарі" писали про реакцію США на плани Кремля здійснити держпереворот у Молдові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

lera

24 лютого 2023, 16:12

Мур. Ищу парня который будет меня трахать) Парни скорострелы мимо) Я хочу удовлетворять все свои потребности и чтобы парень лизал все мои дырочки и давал в ротик. Написать в приват:----- https://e.vg/lera98


Новини