Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія підготувала виправдання про втрату Херсона. Спеціальні вказівки для пропагандистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія підготувала виправдання про втрату Херсона. Спеціальні вказівки для пропагандистів

Російська пропаганда отримала інструкції, які потрібно застосувати під час деокупації Херсону.

8 листопада 2022, 11:59
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Влада Кремлю підготувала кілька варіантів інструкції для своїх пропагандистів на випадок втрати Херсону. Такі дії влада Росії здійснює аби підготувати громадську думку до майбутньої поразки на півдні України. Про це повідомляють російське видання "Медуза", яке базується в Литві.

Росія підготувала виправдання про втрату Херсона. Спеціальні вказівки для пропагандистів

Російські пропагандисти. Фото: з відкритих джерел

На одному з документів, які потрапили до рук журналістів зазначається, що Херсон є одним з найскладніших напрямків для так званої спецоперації. Російській пропагандисти мають таку ситуацію пояснювати тим, що Україна нібито має кинути всі сили у цьому напрямку аби показати Заходу свої бойові можливості.

Пропагандисти з РФ мають говорити, що Київ нібито не рахує військові втрати і готовий направити велику кількість армію в напрямку Херсона. ЗМІ в РФ мають говорити, що російська армія рятує мирних жителів і тому проводить евакуацію, адже нібито буде "масовий наступ націоналістів".

У другому варіанті, який рупор Кремля пропонує озвучувати через поразку у Херсоні мається на увазі те, що Україна та Нато кинули на цей напрямок фронту усі сили і це загрожує великим кровопролиттям.

"Зеленський хоче влаштувати криваве видовище на весь світ, представити українську армію як шахідів і вимагати нових грошей" — з інструкцій для російських пропагандистів.

Далі в тексті повідомляють, що нібито ЗСУ мають влаштувати теракт на ГЕС в Новій Каховці і таким чином створити пастку для військових РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Москві почали готувати бомбосховища — їх вичищають та заносять лавки і воду.

Також "Коментарі" писали про російського пропагандиста, який вигадав новий термін для росіян, що тікають від мобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини