Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія піде у ва-банк. Стало відомо, яке ключове місто України опиниться під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія піде у ва-банк. Стало відомо, яке ключове місто України опиниться під загрозою

Країна-терорист Росія піде у ва-банк і влаштує потужний ракетний удар по Україні, відзначив в коментарі ТСН військовий експерт Олег Жданов. Проте, на його думку, найймовірніше терористи сконцентруються все ж на Києві

24 квітня 2024, 19:59 comments5316
Поділіться публікацією:

Після того, як Сполучені Штати розблокували надання Україні військової допомоги, країна-терорист Росія спробує піти у ва-банк і, очевидно, влаштує масштабний ракетний удар по Україні.

Росія піде у ва-банк. Стало відомо, яке ключове місто України опиниться під загрозою

Ракетний удар по Києву

При цьому експерт вважає, що, найймовірніше, під удар в першу чергу потрапить ціль №1 для Росії, а саме: Київ. За його словами, про це може свідчити вчорашня атака дронів на столицю.

Як підкреслив Жданов, окупанти зараз провели заміну  А-50 на менш потужні розвідувальні літаки. При цьому він додав, що знову в Барановичах з'явилися літаки повітряно-космічних сил Росії. Мова йде про винищувачі Су-24МР і Су-30.

"Цілком імовірно, що дрони були потрібні для того, щоб ми включили свою ППО, а вони зафіксували райони, де ця ППО розташована",
— заявив військовий експерт і додав, що Росія обстрілює Київ ще й тому, що хоче вчинити психологічний тиск не тільки на українців, а і на іноземних дипломатів.

За словами військового експерта, саме в Києві працюють всі іноземні посольства, там також працюватиме і оперативна група, що контролюватиме постачання озброєння.

Як каже Жданов, країна-терористи хоче, щоб ці дипломати побігали і ночами сиділи в бомбосховищах.

"Це морально-психологічний тиск. Тому Київ завжди буде ціллю",
— заявив військовий експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що країна-терорист уже анонсувала проведення ракетних ударів по території України. Зокрема, міністр оборони РФ Сергій Шойгу після отримання інформації про надання Києву військової допомоги від США заявив, що РФ буде наносити удари по логістичним шляхам та хабам.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини