Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія перейшла у наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перейшла у наступ

Про наступ супротивника повідомив начштабу "Азов"

10 жовтня 2023, 20:28 comments7641
Поділіться публікацією:

Російські окупанти розпочали наступ по всьому східному фронту. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив начальник штабу бригади "Азов" Богдан Кротевич.

Росія перейшла у наступ

Росія перейшла у наступ

"По всьому східному фронту противник перейшов до активних наступальних дій, зараз ваша підтримка особливо потрібна українським солатам", — написав він у соцмережах.

Нагадаємо, що раніше глава офісу президента Андрій Єрмак повідомив про численні авіаудари та артнальоти противника в районі Авдіївки.

"Наша Авдіївка під масованими ударами російської артилерії та авіації. Терористи б'ють по місту, житловими будинками. Тактика терору та геноциду – це інструмент російської армії", – заявляє Андрій Єрмак.

Його слова збігаються з інформацією з рашистських пабліків, які стверджують, що на цій ділянці фронту росіяни розпочали наступальну операцію. Спроби просування ворожої піхоти підтримує робота російської авіації та артилерії, яка використовує півторатонні фугасні бомби.

Нагадаємо, що на цій ділянці фронту Силами оборони України ще у 2014-2015 роках було створено глибоко ешелоновану оборону за допомогою залізобетонних, глибоко поглиблених укріплень. Численні спроби штурмів цих укріплень навесні 2022 року й пізніше не дали противнику жодних суттєвих результатів, навпаки, тут він зазнав численних втрат.

Тим часом стало відомо, що Росія знала, що ХАМАС готувався напасти на Ізраїль. Українській розвідці відомо, що російські ПВК взаємодіють із ХАМАСом.

Росія може здійснити напад на країни Балтії. Кулик не вважає сценарій нападу РФ на країни Балтії малоймовірним.

А ЗМІ повідомляють про масові вбивства, скоєні ХАМАС. ЗМІ повідомляють про страшну знахідку в кібуці Кфар-Аза, захопленого терористами ХАМАС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини