Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія не зупиниться. На Заході розповіли, що терміново потрібно зробити Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія не зупиниться. На Заході розповіли, що терміново потрібно зробити Україні

Росія готує черговий наступ на Україну, який може відбутися уже влітку, відзначає видання The Economist з посиланням на експертів. Вони вважають, що Україні потрібно негайно підготуватися до таких дій

28 березня 2024, 16:36
Поділіться публікацією:

Існує занепокоєння, що починаючи з початку літа 2024 року, російські збройні сили розпочнуть нову значну наступальну операцію проти позицій Збройних Сил України. Цю інформацію наводить західне видання The Economist.

Росія не зупиниться. На Заході розповіли, що терміново потрібно зробити Україні

Війна в Україні

У статті зазначається, що через загрозу нового наступу Російської Федерації, Україні необхідно негайно мобілізувати більше особового складу у війська та підсилити оборону на лінії фронту.

За даними експертів видання, затримка в американській військовій допомозі Україні може дозволити російським агресорам прорвати "неадекватні оборонні лінії" України.

Згідно з інформацією The Economist, теракт у концертному залі "Крокус Сіті Хол" під Москвою 22 березня найімовірніше спростить завдання мобілізації російської армії, оскільки кремлівський диктатор Володимир Путін може використати його для того, щоб виставити Росію як сильну державу, яка має сили для того, щоб протистояти "кровожерливим ворогам".

У матеріалі також зазначається, що спроби провести масштабну мобілізацію в Україні застрягли, оскільки до законопроєкту про мобілізацію було подано тисячі поправок. Президент Володимир Зеленський, за версією The Economist, не доклав достатньо зусиль, щоб вирішити проблему з мобілізацією, через побоювання приймати непопулярні рішення, а також у зв’язку із відсутністю коштів у бюджеті для цього.

Крім того, The Economist вказує на те, що Україна відстає у зміцненні власних оборонних позицій. Видання вважає, що уряд країни все ще надто сподівається на новий контрнаступ і боїться, що нинішня лінія фронту може стати новим кордоном, який відріже частину країни та позбавить її доступу до моря.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військовий розкритикував занадто легковажну позицію влади щодо війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 березня 2024, 17:08

Зміцнення власних оборонних позицій? Та навіть пірамідки якими укріплюють лінії оборони розсипається під час транспортування, а якщо град піде їм хана. Цікава що мозок малоправославних здатен тільки копіювати, коли вільний від розкрадання і шахрайства. Просто тупо скопіювали російське нічого не додавши нового. Тому росіяни вже знають як проходити те що їм знайоме.


Новини