Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія не поспішає приєднувати окуповані території через незадоволення громадян та озвучила нову дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія не поспішає приєднувати окуповані території через незадоволення громадян та озвучила нову дату

Кремль хоче заспокоїти мобілізованих росіян.

29 вересня 2022, 00:14 comments2043
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Раніше російські державні ЗМІ називали дату приєднання українських територій до РФ 30 вересня. Але спікерка Валентина Матвієнко повідомила, що депутати не готові збиратись на екстреному засіданні, тому розгляд про приєднання буде вирішуватись 4 жовтня на плановій сесії. Про це повідомляє портал Meduza.

Росія не поспішає приєднувати окуповані території через незадоволення громадян та озвучила нову дату

Росія не поспішає приєднувати окуповані території України. Фото з відкритих джерел

Російська Федерація провела фіктивний референдум на окупованих територіях України. У більшості областей було намальовано понад 90% голосів за приєднання до РФ. Після оприлюднення результатів лідери фіктивних утворень просили про якнайшвидше приєднання тимчасово окупованих територій України до Росії.

Більшість ЗМІ Росії, які контролює влада та офіційні обличчя повідомляли, що 30 вересня буде розгляд документів про приєднання окупованих територій до РФ. Але Валентина Матвієнко, а через декілька годин і спікер Вячеслав Володін повідомили, що нема куди бігти, і рішення про приєднання українських територій розглянуть 3 та 4 жовтня.

Як стверджує Meduza з посиланням на свої джерела, що політики в Росії вважають приєднання 30 вересня недоцільним, адже такі дії не отримають вдалого піару через негативну реакцію на мобілізацію, яка ще досі присутня в росіян. Та й взагалі, поки що Російська Федерація не змогла переконати своїх громадян у потрібності цих територій.

Наразі влада РФ намагається за допомогою пропагандистів підняти підтримку населення, використовуючи різні публічні суди через неправомірну мобілізацію, а також наказуючи начальників військкоматів. Після чого, очікують на фоні підняття рейтингів оголосити про приєднання окупованих територій до РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати фіктивного референдуму на окупованих територіях.

Також "Коментарі" писали про, те як росіяни фальсифікували проведення свого ж власного псевдореферендуму.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини