Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія нас хоче відегноцидити: в ОП відреагували на заяви «хороших руських»
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія нас хоче відегноцидити: в ОП відреагували на заяви «хороших руських»

«Хороші руські», очевидно хочуть, щоб ресурси Росії у війні проти України не закінчувалися

5 серпня 2024, 13:39
Поділіться публікацією:

Історія вчить Україну, що довіряти словам Росії неможна, про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Росія нас хоче відегноцидити: в ОП відреагували на заяви «хороших руських»

Михайло Подоляк

Зокрема, він заявив, що терористична Росія, яка називала себе "братньою державою", порушила понад 400 закарбованих у міжнародних угодах обіцянок і відверто намагається знищити нас.

"Не просто знищити, а демонстративно відгеноцидити. Певні люди, які називають себе російськими опозиціонерами до російської влади, закликають послабити санкції проти РФ. Напевно, щоб ресурси для війни не закінчувалися", — відзначив Подоляк.

За його словами, мова йде просто про слова, адже справжня російська опозиція дієво, зі зброєю в руках допомагає відбивати напад путінської орди на Донбасі та Харківщині.

"Братніми для нас тепер стають країни, із якими ми не маємо навіть спільного кордону. Пам’ятаємо, як нам казали, що все це неможливо. Але F-16 і Patriot бережуть сьогодні українське небо. По території РФ відбуваються "удари відплати", і це є абсолютно юридично прийнятним. Багато кажуть про неможливість перемоги над РФ. І це також лише слова, а нам своє робить", — заявив Подоляк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що між Заходом та Росією відбувся обмін ув’язненими. Із російських в’язниць були звільнені так звані російські опозиціонери, які одразу після звільнення почали розповідати про те, що треба зняти санкції з Росії і навіть припинити військову підтримку України. При цьому, як заявили у ВР, цей обмін про те, що потепління можливе, що з Путіним готові домовлятися, а не карати, і що Захід обирає примирення, а не покарання. І це позиція слабкого, бо не покаране зло завжди повертається.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/272

Новини