Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія на порозі нового заколоту: у РНБО озвучили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія на порозі нового заколоту: у РНБО озвучили деталі

Олексій Данілов вважає, що в Росії назріває новий заколот

19 вересня 2023, 07:15
Поділіться публікацією:

У країні-агресорі назріває заколот, який не буде повторенням заколоту "вагнерівців" із походом на Москву. Нова хвиля внутрішніх протистоянь має призвести до фрагментації РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Росія на порозі нового заколоту: у РНБО озвучили деталі

Кремль. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО порадив згадати події серпня 1991 року, коли і стався розпад СРСР.

"Те, що там (Ред. — в Росії) назріває, і "угруповання ГКЧП", як це було в 1991 році, воно там уже зріє і вони вже там купкуються, це достеменно відомий факт. І ми розуміємо, хто цим керує, як це відбувається", – зазначив Данілов.

За його словами, події, які стануть вироком для нинішньої Росії, – це не щось майбутнє, а реальність, з якою зіткнеться світ у найближчому проміжку часу.

"Питання, коли на Росії відбудеться черговий заколот — це питання короткого проміжку часу. Який це буде час, подивимося, але процеси запущені. І те, що щодо Кадирова (Ред. — важка хвороба Рамзана Кадирова) — це один із факторів, які так ж впливатимуть на ці процеси", — заявив секретар РНБО.

Данілов зазначив, що російські олігархічні групи, які жили своїм власним життям після шаленого рішення Путіна про початок війни, повинні забувати про спокій.

Відповідаючи на питання, чи готові міжнародні партнери до того, що Росія розпадеться, Данілов сказав: "Багато хто усвідомлює, але дехто вважає, що цей процес можна контролювати і можна припуститись таких речей, які не дозволять Росії розпастись. Я можу сказати, що на це вже впливати ніхто не зможе, Росія змушена буде фрагментуватися і це відбудеться обов’язково за нашого життя. І ніяка сила зупинити це не зможе, тому що це історичний процес".

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи можливий у Росії ще один заколот – чому політична система Путіна починає сипатися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрей

19 вересня 2023, 06:57

Патякання баби базарної. Все знаю, а конкретики ніякої. Накшталт 314сдаболів мольфарів,екстрасенсів. Ставить із себе якусь головну дієву особу. Пісдьож сивої кобили


Новини