Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія на порозі громадянської війни: Буданов озвучив факти
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія на порозі громадянської війни: Буданов озвучив факти

Українській розвідці вдалося перехопити секретні дані, що підтверджують, що розбіжності всередині РФ наростають

6 липня 2023, 17:22
Поділіться публікацією:

Російське суспільство зараз поділено на два табори. Немає єдиної монолітної підтримки влади, як це намагається показати Кремль. Саме тому країна-агресор стоїть на порозі громадянської війни. Внутрішня турбулентність, яка незабаром може виникнути в Росії, буде дуже корисною для України. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю The Times сказав начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Росія на порозі громадянської війни: Буданов озвучив факти

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Ось що ми зараз бачимо: російське суспільство розірвано на дві частини. Ситуація вказує саме на те, про що говорила наша служба: РФ стоїть на межі громадянської війни. Потрібна маленька внутрішня "справа", і внутрішній конфлікт посилиться", — вважає Буданов.

Головний розвідник України зазначив, що росіяни справді підтримують повномасштабну війну Росії проти України, але лише тоді, коли ця війна їх особисто не стосується, коли вони за цією війною спостерігають, лежачи на дивані та перемикаючи канали на своєму телевізорі. Але, як тільки до когось із них до будинку приносять повістку про те, що він має вирушити на війну в Україну, кожен із них починає шукати причини, як би туди не потрапити. Самим росіянам воювати не хочеться, вони хочуть, щоби за них хтось зробив брудну роботу.

Кирило Буданов зазначив, що такі дані він має після того, як розвідці вдалося перехопити секретні дані російського МВС про те, які настрої панують у Росії.

За словами Буданова, щодо заколоту "Вагнера" також є цікаві дані. Виявляється, коли Пригожин улаштував заколот, він мав підтримку 17 із 46 регіонів Росії. Російський президент Путін мав підтримку 21 регіону. Диктатора підтримувала Москва, але не Санкт-Петербург, найнижча підтримка у Путіна опинилася в Дагестані.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кирило Буданов озвучив песимістичний прогноз щодо саміту НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини