Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія масово обстріляла центр Херсона: щонайменше 5 загиблих – багато поранених (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія масово обстріляла центр Херсона: щонайменше 5 загиблих – багато поранених (ФОТО)

У Херсоні зараз дуже складна ситуація – є щонайменше п'ять загиблих. Окупанти атакували центр міста

24 грудня 2022, 12:22 comments1756
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 24 грудня, російські війська обстріляли центр деокупованого Херсона, вже підтверджено загибель 5 людей. Мінімум 20 отримали поранення різної складності. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм повідомив президент України Володимир Зеленський.

Росія масово обстріляла центр Херсона: щонайменше 5 загиблих – багато поранених (ФОТО)

Обстріл Херсона Фото: із відкритих джерел

"Країна-терорист продовжує нести російський світ у вигляді обстрілів цивільного населення. Херсон. Вранці, в суботу, напередодні Різдва, в центральній частині міста. Це не військові об'єкти, це не війна за правилами. Це терор, це вбивства задля залякування та задоволення — написав глава держави.

Також про ситуацію поінформував заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Загинули люди, зруйновані будівлі. Центр міста, вихідний день, багато людей на вулиці. Наразі відомо про мінімум 5 загиблих та 20 поранених", — написав Тимошенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" нові заяви російського диктатора Путіна: про що вони говорять – яку мету переслідує президент Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російська пропаганда продовжує залишатися однією з найстійкіших опор путінського режиму. Як себе останнім часом веде російська пропаганда? Що змінилося? Чому? Що це говорить? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали — радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що Росія захлинеться у бунтах, коли російська еліта почне дратувати суспільство. Чи згодні з таким твердженням? Що може стати стимулом для таких бунтів? Коли є ймовірність, що порохова діжка під назвою РФ – рвоне? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Росія масово обстріляла центр Херсона: щонайменше 5 загиблих – багато поранених (ФОТО) - фото 2
Росія масово обстріляла центр Херсона: щонайменше 5 загиблих – багато поранених (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини