Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія хоче, щоб Україна пішла хоча б на якісь поступки: що задумав Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія хоче, щоб Україна пішла хоча б на якісь поступки: що задумав Путін

Росія хоче змусити Україну піти хоча б на якісь поступки, щоб почати процес знищення країни

11 липня 2024, 14:14 comments3607
Поділіться публікацією:

Заступник голови російського Радбез Дмитро Медведєв знову вибовкав плани Кремля, заявив російський соціолог Ігор Ейдман.

Росія хоче, щоб Україна пішла хоча б на якісь поступки: що задумав Путін

Дмитро Медведєв

"Що у тверезого Путіна на думці, то у п'яного Медведєва на язиці. Дімон знову по п'яні вибовкав плани свого боса", — заявив Ейдман.

За його словами, стає остаточно зрозуміло, що Росія лише імітує готовність до якогось мирного процесу та врегулювання війни, насправді вона хоче одного – дестабілізувати, а потім остаточно знищити Україну. В цьому контексті він навів слова Медведєва, який заявив, що у разі переговорів з РФ в Україні буде організований Майдан, який знищить чинну владу. Після цього РФ планує знищити всіх патріотів та повернути Україну "в лоно землі Руської".

Отже, каже Ейдман, задум Росії цілком зрозумілий.

"Їхнє завдання примусити українську владу хоч до якихось поступок, спровокувати у відповідь на це патріотів на новий Майдан, а потім знищити ослаблену внутрішньою смутою Україну. Навіть капітулянської мирної угоди їм буде мало. Їм потрібно перетворити всю Україну на великий расистський концтабір (як це зробили їхні старші китайські брати з уйгурським Сіньцзяном)", — заявив Ейдман.

Саме тому, на його думку компроміс із диктатором Путіним неможливий.

"Це пропагандистська брехлива утопія, мета якої — знищення України. А ті, хто говорять про його необхідність або неминучість — проплачені путінські агенти або недоумки", — відзначив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" також розповідав про те, що Медведєв відреагував на саміт НАТО та обіцянку того, що Україна неодмінно стане її членом. Російський політик заявив, що пора знищити і Україну і НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/igoreidman

Новини