Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готує ще одну спецоперацію в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готує ще одну спецоперацію в Україні

Чеченський лідер вибухнув погрозами у бік української держави

5 червня 2022, 13:00 comments4302
Поділіться публікацією:

Лідер Чечні Рамзан Кадиров, який входить до пулу найодіозніших спікерів Кремля, пригрозив, що скоро в Україні буде "справжня спецоперація". Як передає портал "Коментарі", анонсом чергової "спецоперації" Кадиров поділився у себе в телеграмі, записавши відповідний відеоролик.

Росія готує ще одну спецоперацію в Україні

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

Зважаючи на те, що заявив одіозний лідер Чечні, то все те, що відбувається в Україні четвертий місяць поспіль – це ніяка не "спецоперація", як заявляв Путін та його оточення, а ось те, що анонсував Кадиров – це і буде та сама "спецоперація".

Рамзан Кадиров також назвав приблизні терміни, коли варто очікувати спецоперацію. За словами Кадирова, днями відбудеться те, що планують справжні патріоти Росії", до яких він, мабуть, зарахував себе.

Ні про те, де саме проходитиме "спецоперація", ні про те, хто в ній буде задіяний Кадиров не розповів, зазначивши лише грізно, що за підсумками "спецоперації" "шайтани" тікатимуть з українських міст і взагалі з України.

Це вже далеко не перша загроза всіх захопити і всіх знищити з вуст Рамзана Кадирова. Також Кадиров уже неодноразово погрожував особисто приїхати до Києва та розправитися з українською владою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кого в ЄС ми вже втратили: експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, як Україні розбудити "утомлену" Європу – як перемогти росію у війні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — низка західних країн почала готувати план припинення війни в Україні. При цьому йдеться, що затверджувати цей план чи ні – вирішуватимуть самі українці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

борис

6 червня 2022, 12:58

Кадыров может только отсосать. Мы не кацапы.

viktor

5 червня 2022, 18:24

обломайте уже каблуки этому гному,а то он через забор на мир заглядывает тик-токовец безмозглый

Михаил

5 червня 2022, 17:26

Да кто от уже заберет у этого ослоеба микрофон?

Олег

5 червня 2022, 12:38

На очередной заправке где то в Белгородской области)))


Новини