Росія готує нові великі штурми: на якому напрямку зростає небезпека

Армія РФ може почати великі штурми на Куп'янщині.

Заступник командира батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92-ї ОШБР Олесь Маляревич заявив, що російські сили не мали значних просувань на Куп’янському напрямку. Однак, за словами військового, Росія може готувати великий штурм.

Військовослужбовець Олесь Маляревич в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів, про цілі армії РФ на Куп'янщині.

"Ціль ворога на Куп'янському напрямку повністю зрозуміла – захопити лівий берег річки Оскіл. Окупанти попри свої втрати йдуть до цієї цілі. В останні дні вони не мали жодних територіальних здобутків", - сказав заступник командира батальйону ударних БпАК "Ахіллес".

За словами Маляревича, попри те, що на цьому напрямку росіяни діють невеликим групами, армія РФ може готувати великі штурми.

"Противник готує нові спроби великих штурмів. А поки що діють невеликі ворожі групи, які намагаються пройти зліва чи справа піхотою, десь одним БМП. Все це ми спостерігаємо, ведемо розвідку, відпрацьовуємо по тому, що бачимо", - розповів Маляревич.

Також військовослужбовець додав, що українські сили постійно знищують РЕБ армії РФ, адже це частина успіху дій підрозділів ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новопризначений командир батальйону безпілотників Сергій Варакін критикує Міністерство оборони України. За його словами, українські "бійці швидко закінчаться", якщо не буде вжито необхідних заходів, зокрема у матеріально-технічному забезпеченні бойових підрозділів.

Також "Коментарі" писали, що військові скаржаться на якість фортифікацій перед наступом РФ.