Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія блефує перед НАТО: експерт пояснив, чи є ризик війни у Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія блефує перед НАТО: експерт пояснив, чи є ризик війни у Європі

Євген Дикий наголосив, що Росія свідомо створює атмосферу загрози.

2 вересня 2024, 11:58
Поділіться публікацією:

Росія залишається на межі прямого конфлікту, граючи на страхах Заходу, але уникає реального зіткнення із силами НАТО. Такі думки висловив екс-командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий у коментарі для 24-го каналу, реагуючи на заяву глави МЗС Чехії про потенційне розширення військового конфлікту на територію Європи. За словами Дикого, незважаючи на гучні заяви, реальної дії з боку Росії не слідуватиме.

Росія блефує перед НАТО: експерт пояснив, чи є ризик війни у Європі

Російська загроза: тактика залякування Заходу без реальних дій

"Давайте не розкочувати губу — росіяни не зроблять нам такого "подарунка". Вони весь час роблять, щоб лякати Захід тим, що буде пряма війна між Росією і Заходом, але при цьому цієї війни ні в якому разі не допустити", — сказав він. Дикий.

Євген Дикий наголосив, що Росія свідомо створює атмосферу загрози, при цьому суворо контролюючи, щоб не допустити справжнього військового зіткнення.

"Вони знають за скільки днів, якщо не годин, їх "розкотять" у разі прямого зіткнення з НАТО. Насамперед прямого зіткнення зі Штатами. Вони чудово розуміють, що їх просто розмажуть", — сказав Дикий.

Прикладом того, як реально можуть складатися події під час прямого зіткнення, став інцидент у Сирії у 2020 році, коли під час короткочасного бою між американськими та російськими найманцями, останні зазнали значних втрат.

“До речі, в Сирії був такий прецедент, коли вежі Кремля щось не поділили і "вагнерів" злили. Офіційними каналами американцям дали команду "наших там немає". Ах, "ваших там немає", тобто це не ваші? І їх не стало. Єдиний прямий бій між американцями та росіянами – це Сирія, 2020 рік. Бій тривав приблизно дві години. Результат бою: понад 200 убитих "вагнерів", жодного вбитого американця. Ось технологічна різниця цих двох армій", — наголосив експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Москва нібито не виключала мирних переговорів з Україною для закінчення війни. Однак Кремль зосередив увагу на боях у Курській області. Про це повідомляє портал "Коментар" із посиланням на російські ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини