Росія атакувала Київ "шахедами": на такий результат української ППО окупанти не очікували

Українські захисники збили всі ворожі дрони, якими агресор атакував столицю

Російські війська традиційно продовжують нічні атаки дронами та ракетами по українських містах. Столиця України цієї ночі, 3 травня, була атакована російськими окупантами дронами-камікадзе на кшталт "Shahed". Сили протиповітряної оборони ЗСУ збили усі ворожі БПЛА. Внаслідок повітряної атаки противника жертв та руйнувань у столиці немає. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Київської обласної військової адміністрації.

У повідомленні йдеться, що нинішня повітряна атака Києва з боку російських військ стала третьою за останні шість днів.

"Цього разу Київ був атакований виключно дронами. За попередньою інформацією, рашисти, як завжди, використовували іранські БПЛА "Shahed"", - розповів голова КДВА Сергій Попко.

Чиновник звернув увагу, що тактика противника залишається незмінною, і атаки здійснюються з настанням темного часу доби, при цьому РФ запустила боєприпаси, що барражують ("Шахеди") з різних напрямків.

"За попередньою інформацією, у повітряному просторі навколо столиці було виявлено та збито всі ворожі цілі. Дані оперативного зведення на даний момент - без жертв та руйнувань. Інформація уточнюється", - зазначив Попко.

Також чиновник подякував Силам протиповітряної оборони за відмінну та професійну службу.

"Ви вкотре врятували життя киян та інфраструктуру міста! Слава Україні!" – зазначив Сергій Попко.

Читайте також на порталі "Коментарі" - РФ – агресор: чому "нейтральні країни" підтримали хворобливу для Кремля резолюцію ООН.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як ракетні удари по Україні Кремль підносить росіянам – чому ворог участив такі атаки.