Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ризик наступу на два міста півдня залишається, – Кім
commentss НОВИНИ Всі новини

Ризик наступу на два міста півдня залишається, – Кім

Ситуація може дуже швидко розвиватися, наголосив керівник Миколаївської обласної військової адміністрації.

9 червня 2022, 08:15
Поділіться публікацією:

Ризик того, що Росія знову спробує прорив оборони ЗСУ та захоплення Миколаєва та Запоріжжя, дуже великий. Як передає портал "Коментарі", про це заявив голова Миколаївської обласної адміністрації Віталій Кім в інтерв'ю Reuters.

Ризик наступу на два міста півдня залишається, – Кім

Віталій Кім. Фото: з відкритих джерел

Губернатор Миколаївської області зазначив, що у росіян залишається ще багато можливостей, як організувати стрімкий наступ на ключові міста півдня. В той же час. Зауважив Кім, поки що не спостерігається, щоби ворог якось активізувався в цьому сенсі. Перегрупування сил немає, скупчення армії також немає.

Віталій Кім зазначив, що таке затишшя ворога може бути перед більшою бурею. Чиновник упевнений, що "ситуація може розвиватись дуже швидко".                                                                                                                                     

При цьому в Reuters уточнили, що для України дуже важливо утримати оборону південних міст, адже берегова лінія і вихід на Чорне море відіграє для держави важливу роль в економічному плані.

Читайте на порталі "Коментарі" — радник голови ОП: дивно, що спікери Кремля продовжують говорити про якийсь "референдум" у той час, коли ЗСУ вже під Херсоном.

Також видання "Коментарі" повідомляло — мати полоненого окупанта розповіла, навіщо відправила сина воювати в Україну, зазначивши, що якби Путін не ухвалив важливе рішення про повномасштабне вторгнення в Україну, то горе війни та трагедії зараз було б на території Росії. Жінка, як і більшість росіян, упевнена, що президент РФ зробив усе правильно і захистив Росію від війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини