Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ знову хитрує: в Повітряних силах розповіли про зміну тактики нічних ударів ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ знову хитрує: в Повітряних силах розповіли про зміну тактики нічних ударів ворога

Ілля Євлаш наголосив, що ресурси Росії не безлімітні

21 червня 2024, 13:40
Поділіться публікацією:

Речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш, говорячи про зміну тактики нічних ударів ворога, зауважує, що ресурси Росії не безлімітні. Як інформує портал "Коментарі", про це спікер розповів в ефірі загальнонаціонального телемарафону, відповідаючи на запитання щодо нічної атаки російських окупантів.

РФ знову хитрує: в Повітряних силах розповіли про зміну тактики нічних ударів ворога

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

Ілля Євлаш нагадав, що всі чотири ракети було знищено у Кіровоградській та Херсонській областях. Він зауважив, що цієї ночі ворог не застосовував "Шахеди", утім Сили оборони готуються до різного розвитку подій.

На уточнення щодо того, що тактика нічних ударів росіян дещо змінюється, речник зазначив, що ресурси Росії не безлімітні.

"Ресурси навіть у такої великої країни не є безлімітні. І звичайно, що їм доводиться на це зважати. Крім того, на третій рік війни росіяни вже розуміють, що не так просто в деяких випадках атакувати ті чи інші об’єкти. Оскільки ми також вживаємо певних заходів для унеможливлення та убезпечення наших інфраструктурних об’єктів від нападів противника", — зауважив Євлаш.

Він зауважив, що ворог намагається промацувати нашу протиповітряну оборону, аналізувати та використовувати різні методи: як комбіновані, так і інші варіанти, як можна атакувати.

"Як от цієї ночі ми бачили лише крилаті ракети, інколи він робить паузи, взагалі не атакує. Тому це така собі гра на виснаження, вони намагаються знайти слабкі шпарини, в той час, коли ми намагаємося маневрувати наявними силами й засобами, аби відбивати ці ракетно-дронові удари", — підкреслив речник.

Водночас, додав Ілля Євлаш, ворог постійно атакує керованими авіаційними бомбами. Російські загарбники інтенсифікували і продовжують підтримувати цей темп уздовж прифронтових міст.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія вийшла на пік можливостей із виробництва ракет: у ГУР зробили тривожну заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини