Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ знайшла слабке місце ЗСУ: є дві причини, чому ворог досі наступає
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ знайшла слабке місце ЗСУ: є дві причини, чому ворог досі наступає

Росіяни знайшли слабке місце в нашій обороні, і тепер користуються цим для нанесення потужніших ударів, каже військовий експерт.

10 квітня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники продовжують свої наступальні операції  в Україні, і їх  потенціал не вичерпується. Це пояснюється  двома причинами. Найперше, загарбники  кидають стратегічні резерви, які "тримали на винятковий випадок", по-друге, агресор знайшов слабкі місця в обороні  ЗСУ і вміло це використовує.

РФ знайшла слабке місце ЗСУ: є дві причини, чому ворог досі наступає

Наступ РФ на фронті (фото з відкритих джерел)

Про це сказав військовий експерт Владислав Селезньов, інформує OBOZ.UA. як він стверджує, "ситуація певною мірою парадоксальна".

"Ми були впевнені, що на початок чи середину березня наступальний потенціал російської окупаційної армії буде вихолощений. Принаймні саме на цьому акцентував нашу увагу керівник військової розвідки генерал Буданов", – говорить  військовий аналітик.

Друга причина – окупанти зараз активно застосовують фугасні та керовані авіаційні бомби, ФАБи та КАБи. Селезньов   повідомив, що лише впродовж березня  росіяни використали майже 2300 ФАБів і КАБів. Таке колосальне застосування авіабомб говорить про те, що  ворог знайшов слабкі  місця в нашій обороні.

"Що далі? Я думаю, тенденції будуть визначатися ресурсними можливостями українських Сил оборони. Системи ППО, ракетні та дронові системи, які дозволятимуть нам знищувати ворожі носії ФАБів та КАБів безпосередньо у місцях їх базування, авіаційна компонента, винищувачі F-16, які триматимуть далі від наших кордонів ворожі літаки", – зазначив військовий аналітик.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ нікуди не відступають і можуть зламати хребет ПутінуПід час свого звернення президент Володимир Зеленський особливо підкреслив, що вдалося стабілізувати ситуацію на сході України. При цьому він відзначив, що Сили оборони не відступають. За його словами, Київ має певні успіхи щодо дронових атак. Окрім того, вдалося також стабілізувати ситуацію на морі. Зеленський підкреслив, що наприкінці минулого року було проведено серію успішних дій, які дали можливість запрацювати морському коридору, який ефективно працює і сприяє росту ВВП України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 квітня 2024, 22:35

Весь світ у передчутті змін з приходом Трампа. Тому кожен діє згідно його баченню перспектив. Тільки божевільний корумпований Карлик намагається підбадьорювати бо йому нескінченно бути при владі.


Новини