Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ змушує українських підлітків героїзувати окупантів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ змушує українських підлітків героїзувати окупантів: що відомо

Росіяни використовують українських підлітків для пропаганди

30 квітня 2024, 20:29
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники анонсували конкурс для підлітків, учасники якого можуть отримати путівки для поїздки до захопленого Криму.

РФ змушує українських підлітків героїзувати окупантів: що відомо

Ворог поширює пропаганду в окупації. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, конкурс розрахований на підлітків від 14 років. За його умовами, учасник має написати твір або записати відеоролик, в якому вихваляти російських окупантів або диктатора РФ Володимира Путіна.

Забравши в дітей майбутнє та зруйнувавши їхнє життя, Москва традиційно намагається їх купити, аби використати в пропагандистських цілях, відзначає Центр спротиву.

Центр національного спротиву зауважує, що журі конкурсу відоме та незабаром понесе покарання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники продовжують продавлювали українську оборону на Авдіївському напрямку, відзначає офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Противник зрозумів, що ЗСУ відчувають тотальний голод в усьому, а тому намагається скористатись ситуацією та кидає в бій резерви. Тактика проста — прорив в одному місці із стрімким розгортанням у фланги сусідніх підрозділів", — написав офіцер ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що прем'єр-міністр Словаччини Робер Фіцо, коментуючи збір словаками 4 млн євро на закупівлю боєприпасів для України, заявив, що "це немов пукнути в дерево". "Через рік-два буде так само. Всі гроші будуть витрачені. Можливо, щось розікрадуть, але в Україні нічого не зміниться. Ми будемо там, де є. Це моя позиція. Тому я надаватиму перевагу припиненню вогню за будь-яку ціну", — додав Роберт Фіцо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини