Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ змінила тактику ракетних ударів. Яку загрозу несуть Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ змінила тактику ракетних ударів. Яку загрозу несуть Україні

Російські загарбники змінили тактику ракетних ударів по Україні, повідомив в коментарі NV авіаційний експерт Анатолій Храпчинський. За його словами, тепер ворог намагається пробити ППО тиском по одному місту за раз

29 березня 2024, 14:14
Поділіться публікацією:

Як повідомив Анатолій Храпчинський, країна-агресор змінила тактику ракетних ударів, яких вона завдає по Україні. Зокрема, за його словами, спочатку Росія накопичує ракети, а після цього завдає удар по одному вибраному місту, щоб максимально пробити протиповітряну оборону.

РФ змінила тактику ракетних ударів. Яку загрозу несуть Україні

Ракетний удар

Авіаційний експерт звернув увагу на останні обстріли, які відбулися 21, 22 та 24 березня. Зокрема, за його словами, спочатку окупанти завдали масованого удару по Києву, потім сконцентрували всі сили на Запоріжжі і атакували ракетами ДніпроГЕС, для третього удару загарбники вибрали Західну Україну.

Тобто, підкреслив Храпчинський, можна зробити висновок, що росіяни намагаються пробити українську ППО концентруючись на одному місту. За його словами, такі дії ще можуть бути пов’язані  з тим, що у країни-агресора є дефіцит літаків стратегічної авіації.

При цьому експерт припускає, що, ймовірно, росіяни почали вести підготовку до війни з НАТО тому намагаються накопичити ракети, а також зберегти кількість літаків. Окрім того, він звернув увагу на те, що загарбники вирішили повернути тренування, які за часів СРСР виконували пілоти стратегічної авіації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти відновили ракетний терор України. Зокрема, вони нищать об’єкти критичної інфраструктури, серед них і об’єкти генерації. Як відзначають військові, ймовірно, росіяни хочуть таким чином зупинити роботу підприємств ВПК, які протягом останнього часу почали активно працювати. Серед завдань агресора зробити так, щоб в Україні виготовили менше зброї, снарядів та далекобійних дронів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини