Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ збільшила корабельне угруповання у Чорному морі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ збільшила корабельне угруповання у Чорному морі: що відомо

Зараз у Чорному морі перебувають 4 надводних кораблі та 2 підводні човни

5 липня 2022, 20:20
Поділіться публікацією:

РФ  збільшує  у водах Чорного моря кількість кораблів, оснащених ракетами.Тепер в акваторії  Чорного  моря перебуває  4 надводні кораблі та 2 підводних човни. При цьому, вони несуть на собі 40 крилатих  ракет. Про це інформують в Оперативному командуванні "Південь".

 РФ збільшила корабельне угруповання у Чорному морі: що відомо

Росія збільшила в акваторії Чорного моря угрупування кораблів-ракетоносіїв (фото з відкритих джерел)

"Корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі у складі 4 надводних та 2 підводних ракетоносіїв продовжує блокування судноплавства і погрожує застосуванням 40 крилатих ракет", — говориться в інформації.

Представники штабу застерігають, що пропагандистські канали рф  намагатимуться подати  повідомлення, що на українських  базах відпочинку,  в готелях і дитячих оздоровчих комплексах   чорноморського узбережжя чимало "бойовиків-нацистів".

Представники оперативного командування  додають, що загарбники на цей раз  готують для  себе виправдання, якщо траплятимуться  випадки  попадання в мережу соціальної  інфраструктури. Тому українці повинні пам’ятати  і зважати на небезпеку, яка сьогодні може бути на узбережжі  південного регіону.

"Не нехтуйте правилами дій при повітряних тривогах, попередженнями та заборонами, які в першу чергу спрямовані на збереження ваших життів", — підсумовують представники  штабу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у підконтрольній РФ "ЛНР" розповіли, куди зібралися відсувати українські війська. У так званій "народній міліції ЛНР" заявили, що українські війська треба "відсунути" до Київської області. Нібито у такому разі українські захисники не зможуть діставати окуповані території Донбасу своїми ракетами. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини