Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ засипає українське місто тілами своїх військових. Маніакально хоче його захопити
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ засипає українське місто тілами своїх військових. Маніакально хоче його захопити

Країна-агресор РФ маніакально хоче захопити Часів Яр, про це в ефірі Freedom сказав військовий експерт Валерій Рябих. За його словами, окупанти використовують тактику випаленої землі, щоб Сили оборони не мали за що зачепитися

19 квітня 2024, 14:37
Поділіться публікацією:

Російській загарбники намагаються захопити Часів Яр, при цьому, вони не шкодують ні сил, ні засобів. Їх навіть не зупиняють величезні втрати серед особового складу, відзначає Валерій Рябих. За його словами, не зважаючи на жертви, окупанти постійно кидають в бій лавини своєї піхоти, відправляючи їх на смерть.

РФ засипає українське місто тілами своїх військових. Маніакально хоче його захопити

Часів Яр

"Тут дивує просто маніакальне прагнення з російського боку закидати поле навколо Часового Яру трупами",
— підкреслив військовий експерт і додав, що загарбники проти Сил оборони використовують великі маси піхоти, щоби з їх допомогою зламати опір Збройних сил України.

Окрім того, за словами військового експерта, ще в 2022 році окупанти почали застосовувати тактику випаленої землі на полі бою і, на жаль, використовують її і досі. Її суть полягає в тому, що ворог з допомогою артилерії просто все знищує, щоб військові не мали, де сховатися.

“Російські солдати приходять тільки на повністю випалену землю, за якою, як виглядає, немає можливості зачепитися, щоб її обороняти",
— відзначив військовий експерт.

Окрім того, він додав, що зараз загарбники у повній мірі використовують ситуацію, яка склалася у Сил оборони, які не можуть отримати допомогу від західних союзників і відчувають гострий брак боєприпасів. Саме тому ворог сконцентрував свої цілі на тому, щоб захопити всю Донецьку область, а щоб це зробити, йому потрібно взяти Часів Яр.

Втім, як відзначив експерт, наразі Сили оборони роблять все для того, щоб утримати стратегічно важливе місто. За його словами, ворог його точно не захопить до 9 травня, як цього хоче російський диктатор Володимир Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в РФ заявили про те, що не будуть завершувати свою "спеціальну військову операцію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини