Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ визначилася із цілями для ударів в Україні: які об’єкти під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ визначилася із цілями для ударів в Україні: які об’єкти під загрозою

Путін і далі буде працювати над підтримкою атмосфери страху, як в ЄС, так і в Україні

сьогодні, 09:52
Поділіться публікацією:

З моменту початку повномасштабного вторгнення в Україну кремлівський диктатор Володимир Путін регулярно озвучує "червоні лінії", перетин яких, за його словами, призведе до серйозних наслідків. Однак сьогодні ці погрози сприймаються з меншим страхом, хоч він і досі намагається залякувати Захід, відзначив в ефірі 24 каналу керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

РФ визначилася із цілями для ударів в Україні: які об’єкти під загрозою

Ракетний удар

За його словами, Росія не діятиме відкрито, якщо захоче завдати шкоди західним країнам. Наприклад, вона не визнала свою відповідальність за випадок, коли дрон порушив повітряний простір Латвії.

Експерт відзначає, що Росія може вдаватися до різних провокацій проти тих держав, які підтримують Україну в боротьбі з агресією. Це підтверджують випадки, коли російські дрони "Шахед" неодноразово порушували кордони інших країн.

"Це відбувається тому, що реакція світу на такі події була недостатньою. Але що робитиме Росія якщо це зміниться? Раніше усі закривали очі на її злочини", — відзначив експерт.

Також Мусієнко зазначив, що російські спецслужби активно працюють над дестабілізацією Європейського Союзу, що підтверджується спалахами та вибухами, які час від часу відбуваються в різних країнах ЄС. Ці події можуть бути наслідком діяльності російських агентів.

Основною метою Путіна залишається підтримка атмосфери страху та напруженості на Заході. Однак, за словами Мусієнка, головний удар, як і раніше, спрямований на Україну.

"Я думаю, що Росія уже визначилась, які об'єкти атакуватиме в Україні. Можливо, це підстанції довкола атомних електростанцій. Окупанти вже намагаються посилати сигнали, що робитимуть це", — підкреслив Мусієнко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр закордонних справ Андрій Сибіга та голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомили, що Кремль готує удари по критичних об’єктах ядерної енергетики, зокрема, по відкритих розподільчих пристроях атомних станцій та підстанціям передачі, які є критичними для забезпечення роботи атомної енергетики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини