Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ візьму участь у Саміті миру за двох умов: одна з них неприйнятна для України
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ візьму участь у Саміті миру за двох умов: одна з них неприйнятна для України

РФ погодиться взяти участь в другому Саміті миру, якщо Україна погодиться на так звані компроміси

22 вересня 2024, 22:09
Поділіться публікацією:

Агресивна позиція Росії щодо України базується на ультиматумах, і єдиний спосіб протидіяти цьому — продемонструвати силу, заявив в ефірі Freedom експерт аналітичного центру "Об’єднана Україна" Ігор Попов.

РФ візьму участь у Саміті миру за двох умов: одна з них неприйнятна для України

Саміт миру

За його словами, ключовий елемент плану перемоги, який президент України Володимир Зеленський привіз для обговорення до Нью-Йорка, полягає у зміцненні західного альянсу та збільшенні допомоги Україні. Він наголосив, що якщо підтримка продовжуватиметься на нинішньому рівні, Україна зможе тримати оборону, але для перемоги цього недостатньо.

Експерт підкреслив, що успіх плану Зеленського залежить від повної підтримки Сполучених Штатів, а потім і інших союзників. Це, на його думку, має показати Росії, що немає ані втоми, ані зменшення допомоги Заходу, а навпаки — існує рішучість змінити позицію Кремля.

Попов також зазначив, що примусити Росію взяти участь у другому Саміті миру можна двома шляхами: або Росія буде змушена погодитися на українські умови, визнаючи свою поразку, або ж Захід і Україна підуть на поступки, що призведе до компромісних переговорів.

Політолог припустив, що у Нью-Йорку Зеленський обговорюватиме посилення військової, економічної та дипломатичної допомоги для України. Окрему увагу буде приділено дипломатичним методам тиску на країни, що залишаються нейтральними.

Попов додав, що важливим завданням є активна робота Заходу з країнами Південної Америки, Азії та Африки, щоб ті чітко визначили свою позицію щодо війни. Другий Саміт миру, за його словами, має стати майданчиком для підтримки справедливого та стабільного миру не лише для України, але й для всього світу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Зеленський прибув до Нью-Йорку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини