Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ вирішила, на кого повісить теракт у «Крокусі». Він стане для агресора ціллю №1
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ вирішила, на кого повісить теракт у «Крокусі». Він стане для агресора ціллю №1

Кремлівський диктатор Володимир Путін ухвалив рішення призначить голову СБУ Василя Малюка відповідальним за теракт у «Крокусі», повідомляє РБК-Україна з посиланням на свої джерела

10 квітня 2024, 15:20
Поділіться публікацією:

Ціллю номер один для країни-агресора є голова Служби безпеки України Василь Малюк, саме на нього у Кремлі хочуть "повісити" відповідальність за теракт у "Крокус Сіті Холі".

РФ вирішила, на кого повісить теракт у «Крокусі». Він стане для агресора ціллю №1

Путін і Малюк

Українські спецслужби вважають, що Малюка у Росії збираються оголосити "головним терористом".

"Також він визначений у Кремлі ціллю №1"
, — підкреслило джерело видання.

При цьому наголошується, що кремлівський диктатор не може забути удари по Кримському мосту, насамперед перший. Його приручили до дня народження диктатора. Також боляче по Путіну вдарили атаки на російські кораблі морськими дронами Sea Baby.

Також СБУ натиснуло ще на одну "больову точку" російського диктатора, а саме: завдає регулярних ударів по НПЗ, через що в Росії вже виник дефіцит палива.

Тобто, зазначає джерело, Путін ненавидить голову СБУ, саме тому не виключено, що у затриманих за теракт таджиків можуть навіть знайти "візитку Малюка".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія всіляко намагається прив'язати Україну до теракту в "Крокус Сіті Холі", незважаючи на те, що відповідальність за нього взяли на себе радикальні ісламісти. Так от, усі російські служби, як Рада безпеки РФ та ФСБ почали заявляти про те, що всі дані "розслідування" ведуть саме в Україну. Туди нібито їхали і затримані таджики. Для них нібито навіть розмінували ділянки на кордоні, щоб вони спокійно потрапили до Києва та отримали свою винагороду за теракт.

Також відомо, що удари по російським НПЗ вкрай чутливі для Росії. Більше того, у цьому питанні за Кремль заступилися Сполучені Штати, які із завидною регулярністю рекомендують Києву не бити по російських НПЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини