Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ удосконалила КАБи і знищує Харків: що Захід має зробити негайно
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ удосконалила КАБи і знищує Харків: що Захід має зробити негайно

Захід закликали виявити рішучість та дати Україні можливість хоча б захищатися

сьогодні, 17:07
Поділіться публікацією:

Російські окупанти скоїли черговий військовий злочин у Харкові, повідомив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

РФ удосконалила КАБи і знищує Харків: що Захід має зробити негайно

Удар по Харкову

За його словами, російські загарбники завдали по місту чергового удару КАБами.

"В той час, як наші партнери намагаються нас переконати в тому, що удари балістичними ракетами вглиб Росії на 300 кілометрів нічого не вирішать, росіяни продовжують рівняти прикордонні міста із землею", — заявив Коваленко.

За його словами, восени 2022 року, коли росіяни почали застосовувати Каби по Бахмуту, дальність польоту ФАБ-250 з УМПК становила 30 кілометрів. За цей час російські окупаційні війська значно покращили УМПК і зараз такий модуль дозволяє бомбі ФАБ-250 і ФАБ-500 долати до 80 км.

"Ми ж, як не мали, так і не маємо достатніх інструментаріїв для боротьби з російською авіацією, яка продовжує безкарно руйнувати наші міста та вбивати наших громадян. І доки наші партнери намагаються знайти виправдання своєї імпотенції, окупанти вдосконалюють засоби вбивства українців", — заявив Коваленко.

При цьому він іронічно висловився з приводу заяв західних партнерів, які намагаються вигадати, чому не можна бити їхньою зброєю по Росії.

"Так, давайте ще розкажіть, чому бити ATACMS на 300 км углиб Росії безглуздо, як складно Україні передавати Patriоt та SAMP/T, з формуванням ешелонів усіх видів, і чому F-16 не отримав ракети AIM-120D. Зупинити кривавих маніяків можна лише рішучими діями. Дайте Україні можливість захистити себе – виявіть свою рішучість хоча б у цьому", — підсумував Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що росіяни вдарили КАБами по населених районах Харкова, є загиблі та поранені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини