Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ тисне на всій лінії фронту: де просунулися окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ тисне на всій лінії фронту: де просунулися окупанти

Ворог продовжує тиснути на всій лінії бойового зіткнення

21 травня 2024, 22:13
Поділіться публікацією:

Російські загарбники здійснюють атаки силами чисельністю до рот, однак там, де немає прикриття артилерії та мінометів, українські підрозділи змушені відступати, розповів офіцер ЗСУ Микола Мельник.

РФ тисне на всій лінії фронту: де просунулися окупанти

Росія продовжує наступальні дії. Фото з відкритих джерел

За словами офіцера ЗСУ, на Роботинському напрямку ворог зумів закріпитися на декількох позиціях на південних околицях населеного пункту. Українське командування відвело сили з долини між Вербовим і Роботиним, аби військові не залишалися в напівоточенні.

"Між Нетайловим і Уманським противник притискає наші сили до водосховища. Цю ділянку ми рано чи пізно залишимо. Зате оборона Карлівки має стратегічне значення. Там шлюзи. Якщо їх відкрити, то "каскадна система оборони" може втратити свій козир у вигляді водної перепони. Втім майже всюди з західного боку за водосховищами висоти, а тому це не трагічно", — відзначив Микола Мельник.

На Харківщині противник продовжує атакувати обмеженими силами і має частковий успіх, додав військовий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час воєнного стану без того могутній голова Офісу президента Андрій Єрмак ще більше примножив свій вплив, пише The Washington Post. WP зазначає, що близькість Єрмака до президента та очевидний вплив на нього спричинили шквал звинувачень: недемократично консолідував владу в ОП, практично одноосібно керує призначеннями та звільненнями посадовців, обмежує доступ до Зеленського та прагне особисто контролювати майже кожне важливе рішення у воєнний час.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін послідовно змінює РФ, перетворюючи на постійно мобілізовану державу для тривалого ведення війни. Головним кроком Путіна на шляху до переведення Росії на воєнні рейки стало усунення з посади міністра оборони Сергія Шойгу та прихід на його місце Андрія Білоусова, який раніше працював в уряді, але немає військового досвіду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

30 травня 2024, 10:51

Хай подохне в пеклі добавивший своєму приорітетному жидо-татусю стипендну пенсію в 150000гр.Трикратний індексаційний Крадій наших 2000-3000гр.мізерних "неприорітетних" пенсій зе-клоун жид-зеленський з жидоХряком-порошенком котрий полоненим своїм друзям-рашистам виділяє по 10000гр. на безбідне курортне проживання маючи геноцидно обкраденних пенсіонерів гірше за полонених окупантів за ніщо!!! подохни ПІДОРАСТ нелігетимний президент-крадій пенсій зе-клоун!!!!!


Новини