Головна Новини Суспільство Війна з Росією "РФ сконцентрувала найкращі сили": де знаходиться пріоритетний напрямок наступу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"РФ сконцентрувала найкращі сили": де знаходиться пріоритетний напрямок наступу РФ

Російські окупанти не планують знижувати інтенсивність боїв на Покровському напрямку.

сьогодні, 19:40
Поділіться публікацією:

 Російські війська зосередили свої зусилля на Покровському напрямку, який наразі є пріоритетним для їхнього наступу. Про це повідомив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в інтерв'ю для "Еспресо". За його словами, окупанти намагаються досягти не лише військових результатів, але й здійснюють тиск в інформаційному просторі.

"РФ сконцентрувала найкращі сили": де знаходиться пріоритетний напрямок наступу РФ

Війна в Україні (фото з відкритих джерел)

 "Курахове, Селидове та Покровськ — міста, які за населенням більші, ніж Вугледар, а отже, роботи в них буде набагато більше. Однак треба пам’ятати, що Покровський напрямок визначений Путіним як пріоритетний для наступу російських військ на даному етапі ... На цьому напрямку вони будуть намагатися досягти не лише військових результатів, але й інформаційно будуть тиснути. Тим паче там вони сконцентрували найкращі свої сили, які мають на театрі бойових дій в Україні", — сказав він.

Проте варто відзначити, що на цьому напрямку також воюють і нещодавно мобілізовані військові з РФ. Незважаючи на це, зниження інтенсивності атак не спостерігається. Російські військові кидають на фронт усе, що мають, навіть не завжди даючи можливість новобранцям достатньо підготуватися або адаптуватися до умов війни.

Окрім того, Тимочко вказав на те, що російські війська зосереджують зусилля на досягненні успіхів у районі Курахового та Курахівського водосховища, оскільки на напрямку Селидового не змогли досягти швидких результатів. Також спостерігається підвищення інтенсивності бойових дій на Роботинському напрямку та в районі Старомайського.

 "Вони не почали наступальну операцію, але інтенсивність атак починає нарощуватися", — резюмував Тимочко.

Нагадаємо, що "Коментарі"  писали про те, що окупанти вивели на чергування ракетний комплекс, здатний нести ядерну зброю

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини