Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ "шліфує" важливе місто на Донбасі: готується масований наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ "шліфує" важливе місто на Донбасі: готується масований наступ

Ворог обстрілює Курахове з усіх видів озброєння

22 жовтня 2024, 23:11
Поділіться публікацією:

Російські загарбники почали інтенсивний обстріл міста Курахове у Донецькій області, повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс".

РФ "шліфує" важливе місто на Донбасі: готується масований наступ

Росія посилила обстріли Курахового. Фото з відкритих джерел

"Курахове дуже щільно шліфують КАБами, РЗСВ, ствольною артилерією, руйнуючи абсолютно все у місті", — розповів офіцер ЗСУ.

Він зазначив, що росіяни повністю руйнують місто, щоб під час майбутньої битви в українських воїнів було якомога менше можливостей закріпитися.

"Треба до цього готуватися, бо як тільки ворог сформує плацдарм в районі Максимільянівки буде потужний ривок на Курахове з великою кількістю бронетехніки", — зазначив він.

За словами військового, на Курахівському напрямку росіяни часто йдуть на штурми, застосовуючи бронетехніку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Північна Корея може перекинути в Україну військових із Сил спеціальних операцій (SOF). Як пише британська газета The Telegraph, північнокорейські війська SOF є "одним із найсекретніших підрозділів такого роду у світі". Видання зазначає, що у доповідях західних аналітиків SOF називають "висококваліфікованими військами, оснащеними найкращим спорядженням, доступним для небезпечних, але важливих місій".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що командування ЗСУ визнало, що темпи мобілізації в Україні пішли на спад. Станом на сьогоднішній день середня чисельність одночасної підготовки новобранців української армії у навчальних центрах становить близько 20 тисяч осіб, повідомив представник Генштабу ЗСУ Василь Румак. За його словами, ще кілька місяців тому кількість мобілізованих, які одночасно навчалися, сягала майже 35 тисяч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини