Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ розширює свій наступ далі Харківщини: які регіони під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ розширює свій наступ далі Харківщини: які регіони під загрозою

Станом на вечір 13 травня ЗСУ перейшли до контрударів на Харківщині

14 травня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Російська армія, ймовірно, найближчим  часом інтенсифікує  бойові дії на межі Сумської та Чернігівської областей, каже керівник Центру протидії дезінформації при РНБО лейтенант Андрій Коваленко.

РФ розширює свій наступ далі Харківщини: які регіони під загрозою

Наступ РФ на Харківщині (фото з відкритих джерел)

В  соціальних мережах Коваленко не виключає активність  загарбників на території  прикордонних областей України паралельно проведенню наступів на Харківщину.

"Ворог залишив частину ресурсу для активності навпроти Сумщини і Чернігівщини. Як і повідомляв раніше, активність ворога в прикордонні не виключена", — пише військовий.

Очільник ЦПД РНБО додає, що на території  Харківщини  загарбник також продовжує обмежені дії на прикордонній території.

"Вовчанськ, як прикордонне місто, має для ворога подвійне значення. І інформаційна складова тут одна з ключових. Сили оборони ведуть складні бої за це місто", — каже військовий. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що стало відомо, що відбувається у місті, яке ворог рівняє із землеюРосійські терористи продовжують обстрілювати Вовчанськ, що в Харківській області зі всього, чого тільки можуть, повідомив Тамаз Гамбарашвілі. За його словами, окупанти практично зруйнували місто. Тепер, за його словами, загарбники намагаються починати вуличні бої із Силами оборони. 

При цьому Гамбарашвілі повідомив, що Вовчанськ повністю під контролем ЗСУ. За його словами, окупанти невеликими групами все ж намагаються зайти на околиці міста, тому там ідуть вуличні стрілецькі бої. Втім, за його словами, більшість жителів покинули місто самостійно на власних автівках. Зараз евакуюють тих, хто не зміг зробити це самостійно.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини