РФ припинить вогонь і буде готова розпочати переговори: Путін назвав нову умову

Диктатор вимагає, щоб ЗСУ відступили

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що для того, щоб припинилася війна в Україні та розпочався процес мирних переговорів ВСУ мають бути виведені з Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", з посиланням на заяву Путіна.

Важливо, що це єдина умова, яку виставляє диктатор. Володимир Путін також вимагає, щоб Україна відмовилася вступати до НАТО. Лише після виконання Києвом цих умов РФ припинить вогонь.

"Щойно це станеться і Україна відмовиться від НАТО – буде наказ про негайне припинення вогню та початок переговорів" - заявив Володимир Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Володимир Путін знову заявив, що сьогодні для Росії непростий час, при цьому зазначив, що нібито російський народ завжди долав усі можливі труднощі та перепони.

"Слава, державна міць стародавньої Русі розвивалися і міцніли у найбільшій епосі Московського царства, Російської імперії та Радянського Союзу, і всі ці етапи - одне нерозривне ціле сучасної Росії", - сказав Путін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна продовжуватиметься: Володимир Зеленський назвав ключову перевагу Володимира Путіна.

Раніше "Коментарі" повідомляли - вже в ці вихідні пройде такий довгоочікуваний саміт миру в Швейцарії. Які відчуття перед стартом саміту? Чи дійсно він може стати підготовчим етапом до прямих переговорів Києва та Москви? Видання "Коментарі" з цими запитаннями звернулося до експертів.