Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ посилила пропаганду про контрнаступ ЗСУ на Херсонському напрямку – Інститут дослідження війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально РФ посилила пропаганду про контрнаступ ЗСУ на Херсонському напрямку – Інститут дослідження війни

У Росії продовжують розганяти фейки стосовно контрнаступу української армії на Херсонщині. Росіяни навмисне скривджують реальну інформацію, щоб наче б то показати миттєву поразку ЗСУ.

3 вересня 2022, 12:02
Поділіться публікацією:

У Росії продовжують розганяти фейки стосовно контрнаступу української армії на Херсонщині. Росіяни навмисне скривджують реальну інформацію, щоб наче б то показати миттєву поразку ЗСУ.

РФ посилила пропаганду про контрнаступ ЗСУ на Херсонському напрямку – Інститут дослідження війни

Фото з відкритих джерел

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на публікацію американського Інституту дослідження війни (ISW).

Повідомляється, що "складні контрнаступи не можуть бути вирішені за день або протягом декількох днів, а подання Росією негайної поразки України через відсутність постійних претензій України на територіальні придбання є навмисним затемненням реальності".

Міністерство оборони Росії почало проводити інформаційну операцію, щоб представити контрнаступ України як рішучий провал майже відразу після оголошення про це 29 серпня. Кілька відомих військових блогерів — навіть блогерів, які історично критикували Кремль — просувають це повідомлення.

Кремлівські ЗМІ також посилили звинувачення у цивільно-військовому конфлікті між президентом України Володимиром Зеленським і головнокомандувачем України Валерієм Залужним, щоб підкріпити фейк про те, що Зеленський намагався провести контрнаступ з невідповідних політичних причин, тоді як Залужний оцінив, що українські сили не були підготовленими,щоб це зробити.

Також за повідомленням Британської розвідки, що контрнаступ українських військових у Херсонській області став визначеною тактичною несподіванкою для росіян, тому командуванню противника найближчим часом доведеться робити вибір, куди кинути доступні їм резерви.

Зараз ЗСУ ведуть наступ на широкому фронті на захід від річки Дніпро з упором на три напрямки в межах окупованої Росією Херсонської області. Українські військові досягли певної тактичної раптовості, використовуючи погану логістику, адміністрування та керівництво у російських збройних силах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxxx

3 вересня 2022, 12:12

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv

Ігор

3 вересня 2022, 11:43

Не кажи гоп, поки не перескочив! Краще мати тверезий погляд. За 31 рік, Україна не мала жодного стратегічного успіху. Успішні не потребують такої масштабної пропаганди та брехні. США підтвердили, що надали все необхідне для контрнаступу, а нашим - чомусь мало. При успішному контрнаступу, російськи військові всі зусилля спрямували б в цьому напрямку, а ні обстрілювали далекі, другорядні зараз, території. І так, з аргументами, до нескінченності. З Зерошенко успіху не буде.


Новини