Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ планує атакувати три українські АЕС: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ планує атакувати три українські АЕС: що про це відомо

Росіяни можуть завдати удари по трьох атомних електростанціях

24 вересня 2024, 23:39
Поділіться публікацією:

Росія планує атакувати три атомні електростанції – Україна має відповідні докази, заявив президент Володимир Зеленський під час виступу на засіданні Радбезу ООН.

РФ планує атакувати три українські АЕС: що про це відомо

Росіяни можуть атакувати три АЕС. Фото з відкритих джерел

"З наближенням третьої зими цієї війни, Росія знову намагається знищити нашу енергетику. Росіяни готуються атакувати наші атомні електростанції. Ми маємо інформацію і докази, що вони планують атакувати три українські АЕС. Якщо Росія готова зайти так далеко, це означає, що нічого з того, що ви цінуєте, для Москви не має значення. Росія продовжить завдавати удари, якщо їй дадуть хоч якесь місце у світі", — сказав Володимир Зеленський.

Український президент зазначив, що російський диктатор порушив велику кількість норм і правил, а тому не зупиниться сам. Володимир Зеленський підкреслив, що світ має примусити РФ до миру і зупинити агресора, який є порушником Статуту ООН.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на складах у Торопці Тверської області Україна знищила тримісячний запас боєприпасів для російської армії. Як пише The New York Times, голова Центру військової розвідки Естонії полковник Антс Ківіселг вважає, що в результаті української атаки у Торопці могло бути знищено 30 000 тонн снарядів або приблизно 750 000 одиниць снарядів. "Це запас боєприпасів на два-три місяці. Внаслідок цієї атаки Росія зазнала втрат у боєприпасах. Ми побачимо вплив цих втрат на фронті найближчими тижнями", – заявив Антс Ківіселг.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що представники Росії не приїдуть на другий саміт миру, який ініціює президент України Володимир Зеленський, заявила речниця МЗС РФ Марія Захарова. "Представники Росії в жодних зустрічах у межах "бюргенштокського процесу" участі не брали і брати участь не збираються. Сам цей процес нічого спільного з врегулюванням не має", — сказала вона. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини