Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ обвалила оборону ЗСУ в Селидовому: чому так сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ обвалила оборону ЗСУ в Селидовому: чому так сталося

Окупанти прорвали українську оборону у місті Селидове

24 жовтня 2024, 22:47
Поділіться публікацією:

Російські загарбники за два дні зуміли прорвати оборону ЗСУ у місті Селидове у Донецькій області та взяти під контроль дороги, розповів офіцер ЗСУ Микола Мельник.

РФ обвалила оборону ЗСУ в Селидовому: чому так сталося

Росіяни просунулися в Селидовому. Фото з відкритих джерел

"Протягом двох днів росіяни зуміли проломити нашу оборону під Селідовим, взяти під вогневий контроль дороги сполучення та фактично вирішити долю битви за містечко", — повідомив Микола Мельник.

Офіцер ЗСУ зазначив, що "великих висновків не буде", оскільки "все прогнозовано".

"Без людей в підрозділах та фахових командирів на верхах ми продовжимо героїчний шлях стирання підрозділів в боях за нікому не потрібні посадки, а потім не будемо знати, ким закріплюватись на нових рубежах", — наголосив він.

Офіцер ЗСУ вважає, що росіяни будуть й надалі тиснути по всьому Донбасу.

"Ситуація від Вугледару до Часового Яру дуже складна та буде погіршуватися. На період дощів обидві сторони отримають незначну передишку. Як тільки земля замерзне, росіяни знову попруть з усіх щілин", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що pапропонований президентом Володимиром Зеленським план перемоги – це чітка демонстрація, що керівництво України хоче знайти шляхи завершення війни у більш-менш визначений проміжок часу, переконаний політолог Володимир Фесенко. Крім того, відзначив він, є ще одна дуже важлива проблема. "Справа у тому, що в самого Заходу немає відповіді на питання, як має завершитися війна в Україні. А тому зараз ключове завдання України – визначатися, як рухатися далі та як нам у цьому можуть допомогти західні союзники", — підсумував політолог. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що cім країн-членів НАТО виступають проти вступу України до військового блоку, повідомляє Рolitico. За інформацією видання, ключовими противниками приєднання України до Альянсу є США і Німеччина, які бояться прямої війни з Росією. Як пише видання, також проти виступають Словаччина та Угорщина. Їхня позиція пояснюється проросійською лінією урядів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини